Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Πάμε Πλατεία!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 

Κάλεσμα Λαϊκής Συνέλευσης Πλατεία Γεωργίου 


Εδώ και πολύ καιρό έπαιρναν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Το έγκλημα συνεχίζεται!

Μετά από μία διετή επιδρομή σε μισθούς, συντάξεις, και σε θέσεις εργασίας, ήδη έχουν φέρει σε τέλμα τον λαό. Η ανεργία έχει εκτοξευθεί στο 25%, και μιλάμε για την επίσημη. Το 75% του λαού, ήδη βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Πάνω από 3.000 συμπολίτες μας, έχουν αυτοκτονήσει, απελπισμένοι από την ανέχεια, και κάθε μέρα πλέον έχουμε από ένα τουλάχιστον νέο τέτοιο περιστατικό.

Και σήμερα, η νέα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αποφασίζει για εμάς, χωρίς εμάς. Σήμερα, η συγκυβέρνηση του αίσχους, αποφασίζει την γενοκτονία του Ελληνικού λαού, με νέες περικοπές σε συντάξεις, μισθούς, κοινωνικά επιδόματα. Νέα χαράτσια, σχεδιάζονται, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων είναι προ των πυλών. Όλη η δημόσια περιουσία, ξεπουλιέται και επίσημα. Ρεύμα, νερό, μεταφορές, υποδομές, και δημόσια γή, γίνεται βορά στους δανειστές μας.

Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι που ήρθαμε στην πλατεία, τον Μάιο του 2011 για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές και το μέλλον μας. Είμασταν εκεί γιατί γνωρίζαμε ότι οι λύσεις στα προβλήματα μας μπορούσαν να προέλθουν από εμάς, και είχαμε δίκιο.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους, εργαζόμενους, ανέργους και τη νεολαία, στην Πλατεία Γεωργίου και πάλι. Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, και ώρα 19:00 να δηλώσουμε παρόν. Παρόντες για να υπερασπίσουμε τις ίδιες μας τις ζωές. Τις ζωές των παιδιών μας, και των συμπολιτών μας. 

Μας κήρυξαν πόλεμο, συνεχίζουν τις φονικές τους εχθροπραξίες, πρέπει να απαντήσουμε.


Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Να ανατραπεί η κυβέρνηση – να φύγει η επιτήρηση της Τρόικας.

Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.

· Δεν Χρωστάμε – Το Χρέος αυτό δεν είναι δικό μας – Είναι απεχθές – Ο Λαός απαιτεί να ελεγχθεί – Παύση Πληρωμών στους Τραπεζίτες – Διαγραφή του Χρέους!

· Όχι στο ξεπούλημα της χώρας – το έργο της επιτροπής ιδιωτικοποιήσεων είναι παράνομο!

· Ρεύμα, Νερό, Τηλέφωνο είναι αγαθά πρώτης ανάγκης – να είναι φτηνά για όλο τον κόσμο και δωρεάν για όσους δεν μπορούν! 


· Δωρεάν Παιδεία & Υγεία για όλους! 
  Καμμιά ανοχή στη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας!

· Πραγματική Δημοκρατία Τώρα!

· Ισότητα – Δικαιοσύνη - Αξιοπρέπεια!


Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!