Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αποφάσεις - Δράσεις Κεντρικής Συνέλευσης πλ.Γεωργίου 1/4/2012


Την Κυριακή στις 19:00 έγινε η κεντρική συνέλευση γειτονιών στην πλ.Γεωργίου απο μέλη λαικών συελεύσεων απο όλες τις γειτονιές. Συζητήθηκαν μια σειρά απο ζήτήματα, όπως το χαράτσι και ποιές εξελίξεις υπάρχουν, πορείες στις γειτονιές για ενημέρωηση-ξεσηκωμό του κόσμου, φασισμός και πως τον απαντάμε, παρέμβαση στο δημ.συμβούλιο, κλπ. Απο άποψη δράσεων αποφασίστηκαν τα εξής:

-Τετάρτη 4/4 στις 17:30 παρέμβαση στο δημ.συμβούλιο για τα ζητήματα που βάζει η συνέλευση των ανέργων αλλα αφορούν όλους μας (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαλλαγή απο τέλη, κλπ). Θα κατατεθεί υπόμνημα με συγκεκριμένα αιτήματα.

-Πέμπτη 5/4 κάνουμε όλες οι Λαικες συνελεύσεις την πρώτη απο κοινού πορεία σε γειτονιά. Αποφασισθηκε αυτή να είναι η Ανω Πόλη λόγω και της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στη γειτονιά απο τη δημιουργία εκεί γραφείων της Χρυσης Αυγής και της συγκεντρωσης εκεί κάθε δευτέρα "στοιχείων" που έχουν προκαλέσει την ανησυχία των κατοίκων. Η πορεία θα ξεκινήσει απο την πλ. Αγίου Γεωργίου (εναντι αρχαιου ωδείου) στις 17:00 και θα προχωρήσει εντός της γειτονιάς απο διαδρομή που θα επιλεχθει απο τη Λαική Συνέλευση της 'Ανω Πόλης.

-Την ίδια μέρα το βράδυ μετά τις 20:00 η Λαική Συνέλευση Συνόρων θα κάνει προβολή στη γειτονιά και καλεί όλους να στηρίξουν.

-Επόμενη Κεντρική Συνέλευση την επόμενη Κυριακή 8/4.