Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η τρομοκρατία δεν μας σταματά!

Είναι γνωστή σε όλους μας πλέον η απάντηση που δίνει η πραξικοπηματική συγκυβέρνηση των μνημονίων και της εξαθλίωσης στην όλο και μεγαλύτερη λαϊκή οργή που εκφράζεται με κινητοποιήσεις, πορείες, συνελεύσεις και δράσεις σε γειτονιές και χώρους δουλειάς. Η απάντηση είναι η τρομοκρατία. Τρομοκρατία μέσω διλημμάτων περι χρεοκοπίας, καταστροφής και κατάρρευσης αλλά και μέσω των δυνάμεων καταστολής και της πρωτοφανούς βίας που ασκούν πλέον σε κάθε μερίδα του λαού που κινητοποιείται.

Σ'αυτά τα πλαίσια και οι προσαγωγές και συλλήψεις, ενίοτε και "προληπτικές", έχουν γίνει συχνό φαινόμενο. Γενικευμένες συλλήψεις που συνοδεύονται από αστυνομική βία και παράνομη κράτηση προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που κινητοποιείται διεκδικώντας τα αυτονόητα. Αντίστοιχα γεγονότα είχαμε και στην τελευταία μεγάλη λαϊκή διαδήλωση στο σύνταγμα στις 12 Φλεβάρη καθώς και στη πρόσφατη διαδήλωση φοιτητικών συλλόγων στα Ιωάννινα.

Οι λαϊκές συνελεύσεις Πάτρας δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε κάθε αγωνιζόμενη μερίδα του λαού. Δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία είτε εκφράζεται με πολιτικά διλήμματα είτε με φυσική καταστολή δεν θα μας σταματήσει. Καλούμε όλο το λαό να την απαντήσει με τους αγώνες και την πάλη του για ανατροπή αυτής της πολιτικής εξαθλίωσης και ξεπουλήματος!

Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων από τις κινητοποιήσεις!
Καμιά κατηγορία - δίωξη εναντίων ανθρώπων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις!
Απαντάμε στην τρομοκρατία με τους αγώνες μας! 
Δεν μας τρομοκρατούν - Δεν μας καταστέλλουν!