Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ψήφισμα κεντρικής συνέλευσης γειτονιών Πάτρας

Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι που οργανωνόμαστε στις γειτονιές και στις πλατείες της Πάτρας για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές και το μέλλον μας. Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν από εμάς.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους, εργαζόμενους, ανέργους, τη νεολαία, όλη την κοινωνία να συμμετέχουν στη λαϊκή συνέλευση της γειτονιάς τους ή να δημιουργήσουν μία συνέλευση σε όποια γειτονιά δεν υπάρχει και να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους. Να δημιουργήσουμε εστίες αντίστασης σε όλη την πόλη, μέσα στις οποίες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.

Δεν αναγνωρίζουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου και παλεύουμε για την ανατροπή της. Ο λαός ποτέ δε συναίνεσε και δε θα συναινέσει στην καταστροφή που ετοιμάζουν γι ‘αυτόν!

Δε σταματάμε τον αγώνα μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα , Τράπεζες, Μνημόνια, Δανειακές Συμβάσεις και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ!

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δε δόθηκε ποτέ!