Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αποφάσεις Λαϊκής Συνέλευσης Αγίας Σοφίας 17/12

Στη σημερινή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Αγίας Σοφίας, η οποία ήταν εξίσου μαζική (ίσως και περισσότερο) από την προηγούμενη, αποφασίσαμε τα εξής:

1) Αρχίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε αποφασίσει την προηγούμενη φορά, δηλαδή να μαζεύουμε αντίγραφα λογαριασμών της ΔΕΗ για να οργανώσουμε καλύτερα την αντίσταση στη γειτονιά, όταν και αν "χτυπήσουν" για να κόψουν το ρεύμα. Έφερε αρκετός κόσμος αντίγραφα, συνεχίζουμε ακάθεκτοι για να μαζέψουμε περισσότερα.

2) Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε όλο και περισσότερο κόσμο, φίλους, συγγενείς και γείτονες για την αυριανή κεντρική συνέλευση όλων των γειτονιών της Πάτρας , η οποία θα γίνει αύριο Κυριακή στις 18:00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Γεωργίου.

3) Συνεχίζουμε την επεξεργασία για το ανταλλακτικό εμπόριο, για την πρακτική του οβολού και θα δρομολογήσουμε όταν αυτό είναι εφικτό να βρούμε τους παραγωγούς στη λαϊκή αγορά της περιοχής.

4) Κάθε δεύτερη συνέλευση να είναι ημέρα δράσης για τη γειτονιά. (Υπάρχουν ιδέες για διοργάνωση πορειών μέσα στη γειτονιά κ.ά.) 

5) Συνεχίζουμε να συγκροτούμε ακόμα πιο οργανωμένα τις ομάδες παιδείας, υγείας, ανεργίας/εφεδρείας, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας.

6) Διοργανώνουμε γλέντι την Παρασκευή στις 19:30 στο καφενείο του Αργύρη και σας καλούμε όλους για να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε με λαϊκή μουσική. Όποιος μπορεί ας φέρει από το σπίτι κανά μεζέ για να τη βγάλουμε φθηνότερα. Επίσης κάποιοι γονείς προσφέρθηκαν να φέρουν παιχνίδια που δε χρησιμοποιούν πλέον τα παιδιά τους και να τα δώσουν σε άλλα παιδιά. 

7) Η επόμενη συνέλευση θα γίνει το Σάββατο στις 7 Ιανουαρίου στις 16:00 στο καφενείο του Αργύρη.