Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Θετική η απόφαση του Δημ.Συμβουλίου υπο την πίεση λαικού παράγοντα


Με την παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας από τις όλο και αυξανόμενες λαϊκές συνελεύσεις γειτονιάς που γίνονται στην Πάτρα, από σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους,  το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα των δημοτών του. Συγκεκριμένα με την απόφαση που πάρθηκε στις 16/11 ο Δήμος θα στηρίξει παρέχοντας νομική και τεχνική κάλυψη στους δημότες που δεν έχουν αλλά και δεν θέλουν να πληρώσουν το άδικο και αντισυνταγματικό φόρο που θα έρθει σε κάθε νοικοκυριό μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα ψηφίστηκε πως σε περίπτωση που θα κόβεται το ρεύμα σε κάποιον δημότη θα μπορεί να προσφεύγει στο Δήμο και να του το επανασυνδέουν.

Οι δεκάδες πολίτες που ήμασταν εκεί αλλά και όσοι οργανώνονται βδομάδες τώρα σε κάθε γειτονιά της Πάτρας ξέρουμε πως πρέπει να εντείνουμε τον αγώνα μας απέναντι σε αυτή τη κατοχική κυβέρνηση. Ο αγώνας του Πολυτεχνείου μας δείχνει πως μόνη διέξοδος σε περιόδους χούντας είναι ο ξεσηκωμός και το τσάκισμα αυτών των καθεστώτων με τους αγώνες του λαού.

Ο αγώνας λοιπόν συνεχίζεται για να καταπέσει αυτός ο νόμος αλλά και κάθε νόμος που βάζει στο στόχο τις ζωές μας.

Τη Δευτέρα 21/11 στις 7π.μ κινητοποίηση έξω από τη ΔΕΗ, να είμαστε όλοι εκεί να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια να γίνουν διακοπές ρεύματος σε σπίτια.