Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5/6/20011

Η Συνέλευση της πλατείας Γεωργίου σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα των δράσεών της. Μετά από επίσκεψη στο τοπικό πολιτικό γραφείο του, ο βουλευτής και υφυπουργός της «κυβέρνησης» κος Σπηλιόπουλος ερωτήθηκε για την στάση του στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού Νόμου. Οι απαντήσεις και οι θέσεις του στα παραπάνω θέματα μας βρίσκουν κάθετα ενάντιους και μας εξοργίζουν. Τον καλέσαμε επίσης, να μας κάνει την τιμή και να εμφανιστεί στην πλατεία. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να προβούμε σε ανάλογες ενέργειες στο μέλλον.
Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου αντιπρόσωποι της Συνέλευσης διείσδυσαν στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Porto Rio, όπου ο υφυπουργός εργασίας κος Κουτσούκος και ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κος Κατσιφάρας μοίραζαν ψίχουλα εργασίας, όχι κανονικής αλλά κοινωνικής όπως έλεγαν. Και τον κο Κατσιφάρα καλέσαμε να μας επισκεφτεί στην πλατεία, για να απαντήσει σε ερωτήσεις του λαού. Τους περιμένουμε να εμφανιστούν.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 8 μ.μ. καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες της Πάτρας στην πορεία που θα ξεκινήσει από την πλατεία Γεωργίου. Επίσης σας καλούμε στις συγκεντρώσεις – συζητήσεις, στις Ανοιχτές Συνελεύσεις της πλατείας κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 9 το βράδυ. Όλοι μαζί, μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, ενημερωνόμαστε, προτείνουμε και ψηφίζουμε θέματα δράσης της συντονιστικής επιτροπής της Πλατείας Γεωργίου.